Приймаються статті для публікації в № 1 (29)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

2018_4(28)

Автор: sveta on . Posted in 2018_04(28)


 З М І С Т 

ХХІ Симпозіум
Міжнародного товариства товарознавців і технологів
.......5 
 

РИНКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ 

Глушкова Т., Андрієвська Л., Марчук Н.
Світовий ринок телевізійної техніки.........7
 
Міняйло О., Міняйло В., Лінецька Я.
Молокопродуктовий підкомплекс України: тенденції розвитку.....20
 
Краєвська С., Стеценко Н.
Формування вітчизняного ринку безглютенових харчових продуктів.......36
 
Власенко І., Власенко В.
Виробництво продуктів спеціального призначення 
для хворих на цукровий діабет
................47 
 

УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТА БЕЗПЕЧНІСТЮ 

Антюшко Д., Павлюченко Ю.
Аудит пест-менеджменту в системі управління безпечністю.............57 
 

УДОСКОНАЛЕННЯ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ
НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ 

Осика В., Мостика К., Комаха В.
Оптичні властивості нових видів пакувального паперу.............65
 
Жалдак М., Мокроусова О., Мережко Н.
Оптимізація показників якості натуральних шкір
і параметрів їх дублення з використанням монтморилоніту
......75 
 

ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ 

Притульська Н., Мотузка Ю., Асланян С.
Фізіологічна ефективність продуктів для ентерального харчування................85
 
Сидоренко О., Петрова О., Іванюта А.
Креветка Palaemon adspersus: раціональні напрями переробки......94 
 

НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ 

Гніцевич В., Юдіна Т., Гончар Ю.
Технологія напівфабрикату на основі
низьколактозної молочної сироватки та м’якоті гарбуза
.......105
 
Медведєва А.
Технологія безглютенових булочних виробів......115
 
Кравченко М., Шаповал С., Рибчук Л.
Властивості поверхні цукрових паст.....................124