Приймаються статті для публікації в № 2 (30)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

ПЕРЕДУМОВИ ФОРМУВАННЯ АСОРТИМЕНТУ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ

Автор: sveta on . Posted in 2014-2

УДК 366.65:637.14
 
ГОЛУБ Богдан,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
 
ПЕРЕДУМОВИ ФОРМУВАННЯ АСОРТИМЕНТУ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ
 
Розглянуто проблеми формування попиту та пропозиції функціональних молочних продуктів в Україні та світі. Узагальнено сучасні підходи до формування безпечності та фізіологічної цінності функціональних молочних продуктів.
 
Ключові слова: функціональні молочні продукти, пробіотики, синбіотики, фізіологічна цінність, харчова безпечність.

  ПЕРЕДУМОВИ ФОРМУВАННЯ АСОРТИМЕНТУ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ