Приймаються статті для публікації в № 2 (30)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

БЕЗПЕЧНІСТЬ ОВОЧЕВО-ФРУКТОВИХ КОНСЕРВІВ

Автор: Редактор on . Posted in 2013-2

УДК 664.8-027.45
 
ОРЛОВА Наталія,
д. т. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
 
КАЗАЧЕНКО Світлана,
к. т. н., ст. викладач Київського національного торговельно-економічного університету
 
КУЗЬМЕНКО Ігор,
аспірант Київського національного торговельно-економічного університету
 
БЕЗПЕЧНІСТЬ ОВОЧЕВО-ФРУКТОВИХ КОНСЕРВІВ
 
Наведено результати дослідження показників безпечності нових консервів із кабачків і аличі та консервів із гарбузів і айви після тривалого зберігання. Розкрито вплив удосконаленого способу отримання овочево-фруктових консервів на їх безпечність.
 
Ключові слова: консерви із кабачків і аличі, консерви із гарбузів і айви, органічні кислоти, контамінанти, абіоз, пастеризація, стерильність, безпечність.
 
 БЕЗПЕЧНІСТЬ ОВОЧЕВО-ФРУКТОВИХ КОНСЕРВІВ