Приймаються статті для публікації в № 2 (30)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ РИБНИХ ПРЕСЕРВІВ ІЗ ДРІБНИХ ОСЕЛЕДЦЕВИХ РИБ

Автор: sveta on . Posted in 2015-1

УДК 664.95
 
ПОБЕДАШ Микола,
аспірант Київського національного торговельно-економічного університету
 
СИДОРЕНКО Олена,
д. т. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
 
РОМАНЕНКО Роман,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
 
ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ РИБНИХ ПРЕСЕРВІВ ІЗ ДРІБНИХ ОСЕЛЕДЦЕВИХ РИБ
 
Досліджено чинники формування якості та стабілізації споживних властивостей рибних пресервів із дрібних оселедцевих риб із додаванням рослинної сировини. Наведено результати органолептичних, фізико-хімічних і структурно-механічних досліджень готової продукції. Додавання журавлини та обліпихи до рибних пресервів стабілізують їхні споживні властивості з терміном зберігання протягом 10 діб.
 
Ключові слова: рибні пресерви, споживні властивості, дрібні оселедцеві риби, рослинна сировина, пенетрація.

 ПОВНИЙ ТЕКСТ (PDF)