Приймаються статті для публікації в № 1 (29)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

БЕЗПЕЧНІСТЬ БАКЛАЖАНОВИХ СНЕКІВ

Автор: sveta on . Posted in 2015-1

УДК 664.844-027.45
 
ДЬЯКОВА Юлія,
аспірант Київського національного торговельно-економічного університету
 
ОРЛОВА Наталія,
д. т. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
 
БЕЗПЕЧНІСТЬ БАКЛАЖАНОВИХ СНЕКІВ
 
Досліджено безпечність сушених баклажанових снеків за вмістом токсичних елементів, глюкоалкалоїду соланіну та за мікробіологічними показниками. Доведено позитивний вплив запропонованих способів обробки свіжих баклажанів перед висушуванням на безпечність готової продукції.
 
Ключові слова: конвективне сушіння, сушені баклажанові снеки, безпечність, мікробіологічні показники, токсичні елементи, соланін.


 ПОВНИЙ ТЕКСТ (PDF)