Приймаються статті для публікації в № 2 (30)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

ВИЗНАЧЕННЯ ГОСТРОЇ ТОКСИЧНОСТІ IN VIVO КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ДЛЯ ЛЮДЕЙ З ТРИВАЛИМ СТАТИКО-ФІЗИЧНИМ НАВАНТАЖЕННЯМ

Автор: sveta on . Posted in 2015-1

УДК 664.144:641.555
 
НЕЗДОЛІЙ Андрій,
аспірант Київського національного торговельно-економічного університету
 
ВИЗНАЧЕННЯ ГОСТРОЇ ТОКСИЧНОСТІ IN VIVO КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ДЛЯ ЛЮДЕЙ З ТРИВАЛИМ СТАТИКО-ФІЗИЧНИМ НАВАНТАЖЕННЯМ
 
Наведено результати досліджень безпечності цукерок та топінгу для людей з тривалим статико-фізичним навантаженням, а саме – визначення гострої токсичності при одноразовому застосуванні.
 
Ключові слова: L-карнітин, глюкозамін, цукерки, топінг, гостра токсичність, безпечність.

 ПОВНИЙ ТЕКСТ (PDF)