Приймаються статті для публікації в № 1 (29)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

ІННОВАЦІЇ У ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЯХ

Автор: sveta on . Posted in 2015-1

УДК 658.589:664
 
СІМАХІНА Галина,
д. т. н., професор Національного університету харчових технологій
 
НАУМЕНКО Наталія,
д. філол. н., професор Національного університету харчових технологій
 
ІННОВАЦІЇ У ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЯХ
 
На підставі аналізу світового досвіду визначено перспективи розвитку інноваційних харчових технологій в Україні як єдино доцільний, економічно обґрунтований, підтверджений багаторічною діяльністю шлях передових країн світу. Показано, що інноваційний процес у харчових технологіях є складним, динамічним, відкритим комплексом взаємопов’язаних між собою явищ. Упровадження інноваційних технологій дасть можливість у короткі терміни забезпечити населення України необхідною кількістю оздоровчої продукції, яка відповідає основним принципам харчування ХХІ ст.
 
Ключові слова: оздоровчі продукти, інновації, інноваційне харчове підприємство, ефективність, безпека харчової продукції, харчовий статус.

 ПОВНИЙ ТЕКСТ (PDF)