Приймаються статті для публікації в № 1 (29)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

ФАКТОРНИЙ АНАЛІЗ В УПРАВЛІННІ ЯКІСТЮ ШВИДКОЗАМОРОЖЕНИХ ПЛОДООВОЧЕВИХ ПРОДУКТІВ

Автор: Редактор on . Posted in 2013-1

УДК 006.015.5:641.528.6
 
БЕЛІНСЬКА Світлана
д. т. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
 
ФАКТОРНИЙ АНАЛІЗ В УПРАВЛІННІ ЯКІСТЮ ШВИДКОЗАМОРОЖЕНИХ ПЛОДООВОЧЕВИХ ПРОДУКТІВ
 
Проаналізовано чинники формування й збереження споживних властивостей швидкозаморожених плодоовочевих продуктів. Встановлено причинно-наслідкові зв’язки між якістю швидкозаморожених продуктів і чинниками впливу на неї.
 
Ключові слова: швидкозаморожені плоди та овочі, якість, причинно-наслідкова діаграма зв’язків, чинники впливу.
 
 ФАКТОРНИЙ АНАЛІЗ В УПРАВЛІННІ ЯКІСТЮ ШВИДКОЗАМОРОЖЕНИХ ПЛОДООВОЧЕВИХ ПРОДУКТІВ