УВАГА! Нова платформа Міжнародного науково-практичного журналу «Товари і ринки».
Перейти за посиланням -  
http://journals.knute.edu.ua/commodities-and-markets/index

Статті

ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ЛІКЕРІВ ЗА ПРОФІЛЕМ ФЛЕЙВОРУ

Автор: sveta on . Posted in 2015-2

УДК 663.83
 
БОЖКО Тетяна,
здобувач Київського національного торговельно-економічного університету

ПАВЛІШ Лариса,
к. т. н., доцент Ужгородського торговельно-економічного інституту Київського національного торговельно-економічного університету
 
ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ЛІКЕРІВ ЗА ПРОФІЛЕМ ФЛЕЙВОРУ
 
Наведено результати профільного аналізу флейвору при оцінці якості десертних емульсійних крем-лікерів. Запропоновано використання 10 дескрипторів профільного аналізу. На основі вивчення відношення споживачів до лікерної продукції розроблено профіль флейвору гіпотетичного еталону та встановлено ступінь відповідності до нього нових лікерів.
 
Ключові слова: лікер, крем-лікер, десертний лікер, органолептичні методи досліджень, профільний метод, профіль флейвору.


ПОВНИЙ ТЕКСТ (PDF)