Приймаються статті для публікації в № 1 (29)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

ЯКІСТЬ ХАРЧОВИХ РІДИН УЛЬТРАФІЛЬТРАЦІЙНОГО КОНЦЕНТРУВАННЯ

Автор: sveta on . Posted in 2015-2

УДК 006.83:[613.3:544.725.7]
 
ДЕЙНИЧЕНКО Григорій,
д. т. н., професор Харківського державного університету харчування і торгівлі
ГУЗЕНКО Василь,
к. т. н., ст. н. с. Харківського державногоуніверситету харчування і торгівлі
ГАФУРОВ Олег, 
к. т. н., доцент Національної академії Національної гвардії України
 
ЯКІСТЬ ХАРЧОВИХ РІДИН УЛЬТРАФІЛЬТРАЦІЙНОГО КОНЦЕНТРУВАННЯ
 
Показано роль мембранних процесів у харчовій промисловості для виробництва різної продукції. Досліджено показники якості харчових рідин рослинного (пектинового екстракту) та тваринного (білково-вуглеводної молочної сировини) походження під час їх ультрафільтраційного концентрування залежно від технологічних параметрів процесу.
 
Ключові слова: ультрафільтрація, пектиновий екстракт, білково-вуглеводна молочна сировина, мембрана, концентрування.


ПОВНИЙ ТЕКСТ (PDF)