Приймаються статті для публікації в № 1 (29)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

ХАРЧОВА ЦІННІСТЬ КОНСЕРВІВ ІЗ КАБАЧКІВ ТА АЛИЧІ

Автор: Редактор on . Posted in 2013-1

УДК 641.1:664.8
 
ОРЛОВА Наталія,
д. т. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
 
КУЗЬМЕНКО Ігор,
аспірант Київського національного торговельно-економічного університету
 
ХАРЧОВА ЦІННІСТЬ КОНСЕРВІВ ІЗ КАБАЧКІВ ТА АЛИЧІ
 
Обґрунтовано формування споживних властивостей натуральних консервів із кабачків та аличі. Наведено результати дослідження органолептичних властивостей, харчової цінності сировини й готових консервів після тривалого зберігання. Встановлено, що продукти мають якісно нові харчосмакові властивості й відрізняються достатньо високою харчовою цінністю.
 
Ключові слова: харчова цінність, кабачки, алича, натуральні консерви, органічні кислоти, фруктоза, пастеризація.
 
 ХАРЧОВА ЦІННІСТЬ КОНСЕРВІВ ІЗ КАБАЧКІВ ТА АЛИЧІ