Приймаються статті для публікації в № 1 (29)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

ХАРЧОВА ЦІННІСТЬ М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ДІЄТИЧНОЇ ДОБАВКИ З РІПАКА

Автор: Редактор on . Posted in 2013-1

УДК 641.1:[637.521:633.85]
 
РАКША-СЛЮСАРЕВА Олена,
д. б. н., професор Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського
 
КРУЛЬ Вікторія,
аспірант Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського
 
ПОПОВА Наталія,
к. т. н., доцент Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського
 
 
ХАРЧОВА ЦІННІСТЬ М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ДІЄТИЧНОЇ ДОБАВКИ З РІПАКА
 
Наведено результати дослідження харчової цінності м’ясних посічених напівфабрикатів – котлет "Рапсодія", збагачених "Харчовим продуктом для спеціального дієтичного харчування "Ріпаковий". Визначено вміст білків, жирів, вуглеводів, мінеральних речовин і жирних кислот, амінокислотний склад і його збалансованість.
 
Ключові слова: харчова добавка "Ріпак", "Харчовий продукт для спеціального дієтичного споживання "Ріпаковий", котлети "Рапсодія", м’ясні посічені напівфабрикати, мікроелементи, макроелементи, мононенасичені жирні кислоти, поліненасичені жирні кислоти, незамінні амінокислоти
 
 ХАРЧОВА ЦІННІСТЬ М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ДІЄТИЧНОЇ ДОБАВКИ З РІПАКА