Приймаються статті для публікації в № 3 (31)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

РОЗРОБКА НАПОЇВ ІЗ ВИСОКИМ ФІТ-ФАКТОРОМ

Автор: sveta on . Posted in 2016-1

УДК 641.87:613.3
 
ТЕЛЕЖЕНКО Любов,
д. т. н., професор Одеської національної академії харчових технологій
 
МИХАЙЛОВА Катерина,
аспірант Одеської національної академії харчових технологій
 

РОЗРОБКА НАПОЇВ ІЗ ВИСОКИМ ФІТ-ФАКТОРОМ 

Представлено основні підходи до вирішення проблеми формування правильного раціону оздоровчого харчування. Наведено узагальнюючий критерій якості полікомпонентних рецептурних композицій харчових продуктів профілактичного призначення. Результати проведених досліджень є основою при підборі компонентів для створення напоїв високої біологічної та харчової цінності.
 
Ключові слова: напої, критерій якості, глікемічне навантаження, оздоровча характеристика, окисно-відновний потенціал, фіт-фактор.


 ПОВНИЙ ТЕКСТ (PDF)