Приймаються статті для публікації в № 1 (29)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

ВПЛИВ БОРОШНА "ЗДОРОВ’Я" НА РЕОЛОГІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ КЛЕЙКОВИНИ БОРОШНЯНИХ СУМІШЕЙ

Автор: sveta on . Posted in 2016-1

УДК 664.761
 
КРАВЧЕНКО Михайло,
д. т. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
 
РОМАНОВСЬКА Ольга, 
ст. викладач Чернівецького торговельно-економічного інституту 
Київського національного торговельно-економічного університету
 

ВПЛИВ БОРОШНА "ЗДОРОВ’Я" НА РЕОЛОГІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ КЛЕЙКОВИНИ БОРОШНЯНИХ СУМІШЕЙ 

Наведено результати досліджень технологічних властивостей клейковини модельних композицій, виготовлених із сумішей борошна пшеничного вищого ґатунку та "Здоров’я", технологія якого розроблена авторами. Доведено доцільність використання борошна "Здоров’я" у виробництві бісквітних виробів.
 
Ключові слова: клейковина, еластичність, розтяжність, гідратаційна здатність, мікроструктура, борошно, бісквіт.

 
 ПОВНИЙ ТЕКСТ (PDF)