Приймаються статті для публікації в № 1 (29)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

ВЛАСТИВОСТІ М’ЯСНИХ СІЧЕНИХ МАС ІЗ РОСЛИННИМ НАПІВФАБРИКАТОМ

Автор: sveta on . Posted in 2016-1

УДК 637.521
 
ГНІЦЕВИЧ Вікторія,
д. т. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
 
ЧЕХОВА Наталія,
к. т. н., доцент Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського
 

ВЛАСТИВОСТІ М’ЯСНИХ СІЧЕНИХ МАС ІЗ РОСЛИННИМ НАПІВФАБРИКАТОМ 

Визначено перспективність застосування напівфабрикату на основі печериць і насіння гарбуза в технології м’ясних січених мас. Доведено, що використання відновленого напівфабрикату в кількості 20–30 % приводить до покращення їхніх функціонально-технологічних властивостей. Оптимізовано склад м’ясних січених мас із напівфабрикатом за вмістом незамінних амінокислот і поліненасичених жирних кислот.
 
Ключові слова: напівфабрикат на основі печериць і насіння гарбуза, м’ясні січені маси, функціонально-технологічні властивості, моделювання.

 ПОВНИЙ ТЕКСТ (PDF)