Приймаються статті для публікації в № 1 (29)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

МІКРОБІОЛОГІЧНА БЕЗПЕЧНІСТЬ БАТОНЧИКІВ ВИСІВКОВИХ

Автор: sveta on . Posted in 2016-1

УДК 664.64.016.8:613.24
 
СЄНОГОНОВА Галина,
доктор філософії, старший науковий співробітник Королівського технологічного інституту (Стокгольм, Швеція)
 

МІКРОБІОЛОГІЧНА БЕЗПЕЧНІСТЬ БАТОНЧИКІВ ВИСІВКОВИХ 

Досліджено мікробіологічні показники безпечності продуктів для спеціального дієтичного споживання – батончиків висівкових "Ефект" і "Спорт слім" – для осіб, які контролюють вагу тіла. Встановлено мікробіологічну безпечність досліджуваних продуктів і термін їх зберігання.
 
Ключові слова: батончики висівкові, контроль ваги тіла, мікробіологічні показники безпечності.


 ПОВНИЙ ТЕКСТ (PDF)