УВАГА! Нова платформа Міжнародного науково-практичного журналу «Товари і ринки».
Перейти за посиланням -  
http://journals.knute.edu.ua/commodities-and-markets/index

2016.2(22)

Автор: sveta on . Posted in 2016

 ЗМІСТ 

 ХХ Симпозіум Міжнародного товариства товарознавців і технологів IGWT "Товарознавство в мінливому світі"

 РИНКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ 

Ткаченко Т., Гладкий О.
Міський і сільський туризм: формування і розвиток 9
 
Власенко І., Власенко В., Лояніч Г.
Стан виробництва і споживання м’яса в Україні 21
 
Демченко В.
Експортно-імпортний потенціал зольних мікросфер в Україні 31  


ПРОБЛЕМИ БЕЗПЕЧНОСТІ ТОВАРІВ 

Стойкова Т.
Проблеми та фактори забезпечення безпечності й якості товарів 39
 
Кордзая Н., Єгоров Б.
Державне регулювання продовольчої безпеки 45
  

МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ТОВАРІВ 

Шаповал С.
Дослідження структурно-механічних властивостей
пружно-в’язких тіл методом осьової деформації
57
 
 
УДОСКОНАЛЕННЯ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ
 
Осауленко К.
Кремнійорганічні покриття для захисту паперу 66
 
Мережко Н., Золотарьова О.
Фізико-технічні властивості просочених

ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ 

Притульська Н., Антюшко Д.
Критерії розробки харчових продуктів геродієтичного призначення 83
 
Белінська С., Левицька С.
Біологічна цінність білка капусти броколі 92
 
Сичевський М., Жукова Я., Вакуленко М.
Тест-система для ідентифікації сої лінії GTS40-3-2  99
 
Лебська Т., Очколяс О.
Профіль флейвору вершкового масла з морськими водоростями 109
 
Апач М., Сидоренко О., Буркацька Г.
Морфометричні показники ідентифікації Rapana venosa 117
 
Боліла Н.
Біологічна цінність білка акули катран 130
  

НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ 

Кравченко М., Ткаченко Л., Михайлик В.
Технологія пісочного печива зі шротами олійних культур 138
 
Гніцевич В., Юдіна Т., Дейниченко Л.
Технологія та біологічна цінність молочно-білкових копреципітатів 148
 
Федорова Д., Романенко Р.
Кінетика процесу сушіння та якість рибних напівфабрикатів 158
 
Криворучко М., Форостяна Н.
Реологічні властивості пшеничного тіста з кокосовою клітковиною 177