Приймаються статті для публікації в № 2 (30)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

СТАН ВИРОБНИЦТВА І СПОЖИВАННЯ М’ЯСА В УКРАЇНІ

Автор: sveta on . Posted in 2016-2

УДК 339.13.637.5(477)
 
ВЛАСЕНКО Ірина,
д. мед. н., професор Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ
 
ВЛАСЕНКО Володимир,
д. б. н., професор Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ
 
ЛОЯНІЧ Григорій,
к. т. н., доцент Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ
 

СТАН ВИРОБНИЦТВА І СПОЖИВАННЯ М’ЯСА В УКРАЇНІ 

Досліджено сучасне становище виробництва м’яса в Україні за видами сировини та категоріями господарств. Розглянуто стан експорту та імпорту, а також роботу основних виробників цього виду продукції. Висвітлено головні проблеми галузі та окреслено шляхи їх подолання в сучасних умовах господарювання.
 
Ключові слова: виробництво м’яса, м’ясопереробні підприємства, експорт м’яса, імпорт м’яса.

 ПОВНИЙ ТЕКСТ (PDF)