Приймаються статті для публікації в № 3 (31)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ БІЛКА КАПУСТИ БРОКОЛІ

Автор: sveta on . Posted in 2016-2

УДК 581.134:585.683.2
 
БЕЛІНСЬКА Світлана,
д. т. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
 
ЛЕВИЦЬКА Станіслава,
аспірант Київського національного торговельно-економічного університету
 

БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ БІЛКА КАПУСТИ БРОКОЛІ 

Досліджено амінокислотний склад білка сортів капусти броколі, які районовані в Україні. Розраховано амінокислотний скор і визначено біологічну цінність білка. Встановлено, що білок капусти броколі є цінним джерелом незамінних амінокислот. Визначено сорти капусти броколі, білок яких має найвищу біологічну цінність.
 
Ключові слова: капуста броколі, амінокислотний склад, біологічна цінність, оцінка якості білка.

 ПОВНИЙ ТЕКСТ (PDF)