Приймаються статті для публікації в № 2 (30)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

ПРОФІЛЬ ФЛЕЙВОРУ ВЕРШКОВОГО МАСЛА З МОРСЬКИМИ ВОДОРОСТЯМИ

Автор: sveta on . Posted in 2016-2

УДК 637.23:639.64
 
ЛЕБСЬКА Тетяна,
д. т. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
 
ОЧКОЛЯС Олена,
асистент Національного університету біоресурсів та природокористування України 

ПРОФІЛЬ ФЛЕЙВОРУ ВЕРШКОВОГО МАСЛА З МОРСЬКИМИ ВОДОРОСТЯМИ 

Наведено результати сенсорного аналізу вершкового масла з морськими водоростями методом профілю флейвору. Показано доцільність його застосування для оцінки загального враження вершкового масла з наповнювачами. Запропоновано використання 10 дескрипторів профільного аналізу.
 
Ключові слова: вершкове масло з морськими водоростями, органолептична оцінка, сенсорна характеристика, метод профілю флейвору, дескриптори, профілограма. 

 ПОВНИЙ ТЕКСТ (PDF)