УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКТІВ ДЛЯ ЕНТЕРАЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ: ПРОЦЕСНО-ОРІЄНТОВАНИЙ ПІДХІД
УДК 005.6:[641.1:613.2.032.33]
МОТУЗКА Юлія,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
МОТУЗКА Юлія,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКТІВ ДЛЯ ЕНТЕРАЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ:
ПРОЦЕСНО-ОРІЄНТОВАНИЙ ПІДХІД
Проаналізовано теоретико-методологічні засади управління якістю продуктів для ентерального харчування відповідно до міжнародних стандартів. Здійснено систематизацію та узагальнення процесів системи управління якістю продуктів із використанням процесного підходу. Розкрито роль ризик-орієнтованого мислення при запровадженні системи управління якістю харчових продуктів.
Ключові слова: управління якістю, життєвий цикл товару, процесний підхід, продукти для ентерального харчування, ризик-орієнтоване мислення, якість, система управління якістю, споживач.
ПОВНИЙ ТЕКСТ (PDF)