Приймаються статті для публікації в № 3 (31)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

ЇСТІВНА ПЛІВКА ЯК ФАКТОР ЗБЕРЕЖЕННЯ ЯКОСТІ ПОМАДНИХ ЦУКЕРОК

Автор: sveta on . Posted in 2017-1

УДК 621.798.185:664.144-021.465
 
ШУЛЬГА Оксана,
к. т. н., доцент Національного університету харчових технологій
 
ЧОРНА Анастасія,
асистент Національного університету харчових технологій
 
ПЕТРУША Оксана,
к. т. н., доцент Національного університету харчових технологій
 

ЇСТІВНА ПЛІВКА ЯК ФАКТОР ЗБЕРЕЖЕННЯ ЯКОСТІ ПОМАДНИХ ЦУКЕРОК 

Представлено результати дослідження помадних цукерок у їстівній плівці, яка складається з плівкоутворювача, пластифікатора, гідрофобної складової та розчинника. Доцільність використання їстівної плівки підтверджено експериментальними дослідженнями органолептичних і фізико-хімічних показників якості помадних цукерок.
 
Ключові слова: помадні цукерки, їстівна плівка (покриття), масова частка вологи, редукувальні речовини, ступінь кристалічності, кристали цукру.


 ПОВНИЙ ТЕКСТ (PDF)