Приймаються статті для публікації в № 3 (31)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

ДИНАМІКА ЯКОСТІ БІСКВІТНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ПРИ ЗБЕРІГАННІ

Автор: sveta on . Posted in 2017-1

УДК 664.681:664.66.03
 
РОМАНОВСЬКА Ольга,
ст. викладач Чернівецького торговельно-економічного інституту КНТЕУ
 

ДИНАМІКА ЯКОСТІ БІСКВІТНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ПРИ ЗБЕРІГАННІ 

Досліджено термін зберігання свіжості бісквітних напівфабрикатів "Чернівецький" і "Зоряний" із додаванням 30 % борошна з пророщеного зерна пшениці, а в останній бісквіт – додатково порошок керобу. Визначено, що випечені бісквітні напівфабрикати зберігають свою свіжість протягом 48 год.
 
Ключові слова: бісквіти, крихкість, кероб, борошно, волога, черствіння.


 ПОВНИЙ ТЕКСТ (PDF)