Приймаються статті для публікації в № 1 (29)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ РИНКУ КОНСЕРВОВАНОЇ ПЛОДООВОЧЕВОЇ ПРОДУКЦІЇ УКРАЇНИ

Автор: sveta on . Posted in 2012-1

УДК 664.8 (477)
 
КУЗЬМЕНКО Ігор,
аспірант Київського національного торговельно-економічного університету
 
ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ РИНКУ КОНСЕРВОВАНОЇ ПЛОДООВОЧЕВОЇ ПРОДУКЦІЇ УКРАЇНИ
 
Наведено характеристику плодоовочевої консервної галузі України. Розглянуто структурний асортимент, обсяги виробництва й споживання продукції плодоовочевої промисловості. Проаналізовано структуру та тенденції експорту –імпорту консервованої плодоовочевої продукції.
 
Ключові слова: плодоовочева переробна галузь, плодоовочеві консерви, виробництво, споживання, експорт, імпорт.

  ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ РИНКУ КОНСЕРВОВАНОЇ ПЛОДООВОЧЕВОЇ ПРОДУКЦІЇ УКРАЇНИ