УВАГА! Нова платформа Міжнародного науково-практичного журналу «Товари і ринки».
Перейти за посиланням -  
http://journals.knute.edu.ua/commodities-and-markets/index

Статті

БЕЗПЕЧНІСТЬ СУХИХ РИБОРОСЛИННИХ НАПІВФАБРИКАТІВ

Автор: sveta on . Posted in 2017-2/Tom1(Технічні науки)

УДК 637.56-027.45

ФЕДОРОВА Діна,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету

БЕЗПЕЧНІСТЬ СУХИХ РИБОРОСЛИННИХ НАПІВФАБРИКАТІВ 

Досліджено показники безпечності сухих риборослинних напівфабрикатів: вміст токсичних елементів, радіонуклідів, пестицидів, N-нітрозамінів, кількісний та якісний склад мікрофлори протягом рекомендованого терміну зберігання. Визначено, що досліджувані продукти відповідають вимогам чинного законодавства. 

Ключові слова: безпечність, сухі риборослинні напівфабрикати, токсичні елементи, радіонукліди, пестициди, N-нітрозаміни, мікробіологічні показники.

 ПОВНИЙ ТЕКСТ (PDF)