УВАГА! Нова платформа Міжнародного науково-практичного журналу «Товари і ринки».
Перейти за посиланням -  
http://journals.knute.edu.ua/commodities-and-markets/index

Статті

ВПЛИВ ДОБАВОК-АНТИОКСИДАНТІВ НА ЯКІСТЬ ЖИРОВИХ НАЧИНОК ВАФЕЛЬНИХ ТОРТІВ

Автор: sveta on . Posted in 2017-2/Tom1(Технічні науки)

УДК 664.681.022.392
 
СИРОХМАН Іван,
д. т. н., професор Львівського торговельно-економічного університету

БОЙДУНИК Роксолана,
здобувач, асистент Львівського торговельно-економічного університету

ВПЛИВ ДОБАВОК-АНТИОКСИДАНТІВ
НА ЯКІСТЬ ЖИРОВИХ НАЧИНОК ВАФЕЛЬНИХ ТОРТІВ

Обґрунтовано доцільність внесення добавок жмиху розторопші плямистої окремо та в поєднанні з бурштиновою кислотою для подовження терміну збері­гання жирових начинок вафельних тортів. Визначено оптимальну добавку для спо­вільнення окиснення жиру – 1 % жмиху розторопші з 0.2 % бурштинової кислоти.

Ключові слова: вафельні торти, антиоксиданти, жмих розторопші, пероксидне число, кислотне число, бензидинове число.


 ПОВНИЙ ТЕКСТ (PDF)