ВИРОБНИЦТВО ТА СПОЖИВАННЯ СОУСІВ В УКРАЇНІ
УДК 641.887 (477)
ЖУКЕВИЧ Олена,
аспірант Київського національного торговельно-економічного університету
РУДАВСЬКА Ганна,
д. с.-г. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
ВИРОБНИЦТВО ТА СПОЖИВАННЯ СОУСІВ В УКРАЇНІ
Проаналізовано стан виробництва та споживання соусів в Україні. Представлено основних українських товаровиробників. Визначено співвідношення та структуру експорту й імпорту на ринку соусів. Виявлено проблеми вітчизняних виробників соусної продукції.
Ключові слова: ринок соусів, білі соуси, червоні соуси, дресинги, імпорт – експорт соусів.
ВИРОБНИЦТВО ТА СПОЖИВАННЯ СОУСІВ В УКРАЇНІ
ЖУКЕВИЧ Олена,
аспірант Київського національного торговельно-економічного університету
РУДАВСЬКА Ганна,
д. с.-г. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
ВИРОБНИЦТВО ТА СПОЖИВАННЯ СОУСІВ В УКРАЇНІ
Проаналізовано стан виробництва та споживання соусів в Україні. Представлено основних українських товаровиробників. Визначено співвідношення та структуру експорту й імпорту на ринку соусів. Виявлено проблеми вітчизняних виробників соусної продукції.
Ключові слова: ринок соусів, білі соуси, червоні соуси, дресинги, імпорт – експорт соусів.
ВИРОБНИЦТВО ТА СПОЖИВАННЯ СОУСІВ В УКРАЇНІ