Приймаються статті для публікації в № 3 (31)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

ВИРОБНИЦТВО ТА СПОЖИВАННЯ СОУСІВ В УКРАЇНІ

Автор: sveta on . Posted in 2012-1

УДК 641.887 (477)
 
ЖУКЕВИЧ Олена,
аспірант Київського національного торговельно-економічного університету
 
РУДАВСЬКА Ганна,
д. с.-г. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
 
ВИРОБНИЦТВО ТА СПОЖИВАННЯ СОУСІВ В УКРАЇНІ
 
Проаналізовано стан виробництва та споживання соусів в Україні. Представлено основних українських товаровиробників. Визначено співвідношення та структуру експорту й імпорту на ринку соусів. Виявлено проблеми вітчизняних виробників соусної продукції.
 
Ключові слова: ринок соусів, білі соуси, червоні соуси, дресинги, імпорт – експорт соусів.

  ВИРОБНИЦТВО ТА СПОЖИВАННЯ СОУСІВ В УКРАЇНІ