Приймаються статті для публікації в № 1 (29)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

ОПТИМІЗАЦІЯ ЯКОСТІ ШВИДКОЗАМОРОЖЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ІЗ КУЛЬТИВОВАНИХ ПЕЧЕРИЦЬ

Автор: sveta on . Posted in 2012-1

УДК 641.528:635.82
 
ОРЛОВА Наталія,
д. т. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
 
НЕСТЕРЕНКО Наталія,
аспірант Київського національного торговельно-економічного університету
 
КАМЄНЄВА Наталія,
асистент Київського національного торговельно-економічного університету
 
ОПТИМІЗАЦІЯ ЯКОСТІ ШВИДКОЗАМОРОЖЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ІЗ КУЛЬТИВОВАНИХ ПЕЧЕРИЦЬ
 
Розроблено математичні моделі якості швидкозамороженого напівфабрикату із культивованих печериць. Визначено й обґрунтовано оптимальні концентрації та види природних згущувачів, що уможливлює розв’язання проблеми стабілізації споживних властивостей напівфабрикату й отримання готового продукту високої якості.
 
Ключові слова: швидкозаморожені напівфабрикати, культивовані печериці, згущувачі, моделі якості.

  ОПТИМІЗАЦІЯ ЯКОСТІ ШВИДКОЗАМОРОЖЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ІЗ КУЛЬТИВОВАНИХ ПЕЧЕРИЦЬ