АВТОМАТИЗОВАНА СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ ЗАКЛАДАМИ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
УДК 640.43:005.591.6
САВЧЕНКО Тетяна,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
ТАРАСЕНКО Ігор,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
АВТОМАТИЗОВАНА СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ ЗАКЛАДАМИ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
На основі техніко-економічного аналізу функціонування закладів ресторанного господарства встановлено задачі оптимізації, які визначаються певною виробничою ситуацією. Запропоновано їх застосування для розв’язку глобальної задачі управління та ієрархічну оптимізацію локальних задач при використанні комп’ютерно-інтегрованої системи.
Ключові слова: автоматизоване управління, заклади ресторанного господарства, критерії оптимізації, задачі оптимізації, техніко-економічний аналіз.
АВТОМАТИЗОВАНА СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ ЗАКЛАДАМИ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
САВЧЕНКО Тетяна,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
ТАРАСЕНКО Ігор,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
АВТОМАТИЗОВАНА СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ ЗАКЛАДАМИ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
На основі техніко-економічного аналізу функціонування закладів ресторанного господарства встановлено задачі оптимізації, які визначаються певною виробничою ситуацією. Запропоновано їх застосування для розв’язку глобальної задачі управління та ієрархічну оптимізацію локальних задач при використанні комп’ютерно-інтегрованої системи.
Ключові слова: автоматизоване управління, заклади ресторанного господарства, критерії оптимізації, задачі оптимізації, техніко-економічний аналіз.
АВТОМАТИЗОВАНА СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ ЗАКЛАДАМИ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА