Приймаються статті для публікації в № 3 (31)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

АВТОМАТИЗОВАНА СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ ЗАКЛАДАМИ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

Автор: sveta on . Posted in 2012-1

УДК 640.43:005.591.6
 
САВЧЕНКО Тетяна,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
 
ТАРАСЕНКО Ігор,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
 
АВТОМАТИЗОВАНА СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ ЗАКЛАДАМИ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
 
На основі техніко-економічного аналізу функціонування закладів ресторанного господарства встановлено задачі оптимізації, які визначаються певною виробничою ситуацією. Запропоновано їх застосування для розв’язку глобальної задачі управління та ієрархічну оптимізацію локальних задач при використанні комп’ютерно-інтегрованої системи.
 
Ключові слова: автоматизоване управління, заклади ресторанного господарства, критерії оптимізації, задачі оптимізації, техніко-економічний аналіз.

  АВТОМАТИЗОВАНА СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ ЗАКЛАДАМИ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА