ЯКІСТЬ М’ЯСНИХ ПОСІЧЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
УДК 637.521:006.015.5
РАКША-СЛЮСАРЕВА Олена,
д. б. н., професор Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського
КРУЛЬ Вікторія,
аспірант Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського
МЕДВЕДКОВА Інна,
к. т. н., доцент Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського
ЯКІСТЬ М’ЯСНИХ ПОСІЧЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
Наведено результати органолептичної оцінки м’ясних посічених напівфабрикатів (пельменів) функціонального призначення, які містять дієтичну харчову добавку "Ріпак".
Ключові слова: продукти функціонального призначення, дієтична харчова добавка "Ріпак", якість м’ясних посічених напівфабрикатів.
ЯКІСТЬ М’ЯСНИХ ПОСІЧЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
РАКША-СЛЮСАРЕВА Олена,
д. б. н., професор Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського
КРУЛЬ Вікторія,
аспірант Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського
МЕДВЕДКОВА Інна,
к. т. н., доцент Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського
ЯКІСТЬ М’ЯСНИХ ПОСІЧЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
Наведено результати органолептичної оцінки м’ясних посічених напівфабрикатів (пельменів) функціонального призначення, які містять дієтичну харчову добавку "Ріпак".
Ключові слова: продукти функціонального призначення, дієтична харчова добавка "Ріпак", якість м’ясних посічених напівфабрикатів.
ЯКІСТЬ М’ЯСНИХ ПОСІЧЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ