Приймаються статті для публікації в № 2 (30)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

ЯКІСТЬ М’ЯСНИХ ПОСІЧЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ

Автор: sveta on . Posted in 2012-1

УДК 637.521:006.015.5
 
РАКША-СЛЮСАРЕВА Олена,
д. б. н., професор Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського
 
КРУЛЬ Вікторія,
аспірант Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського
 
МЕДВЕДКОВА Інна,
к. т. н., доцент Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського
 
 
ЯКІСТЬ М’ЯСНИХ ПОСІЧЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
 
Наведено результати органолептичної оцінки м’ясних посічених напівфабрикатів (пельменів) функціонального призначення, які містять дієтичну харчову добавку "Ріпак".
 
Ключові слова: продукти функціонального призначення, дієтична харчова добавка "Ріпак", якість м’ясних посічених напівфабрикатів.

 ЯКІСТЬ М’ЯСНИХ ПОСІЧЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ