Приймаються статті для публікації в № 3 (27)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

2018.02(26)

Автор: sveta on . Posted in 2018_02(26)

 З М І С Т
 

ПРОБЛЕМИ БЕЗПЕЧНОСТІ ТОВАРІВ

 
Голуб Б.
Концепції управління безпечністю хачових продуктів…5
 
Михайлова Г.
Вимоги до безпечності постільних виробів з об’ємними наповнювачами…17
 

МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ТОВАРІВ

 
Левицька С., Белінська С., Мороз О.
Прогнозування якості швидкозамороженої капусти броколі…25
 
Гончарова І., Головко Д.
Адсорбційне очищення бюветної води від йонів Феруму(ІІІ)…34
 
Галиш В., Чикун Н., Пасальський Б.
Сорбційні властивості шкаралупи кісточок абрикоса…46
 

УДОСКОНАЛЕННЯ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ
НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ
 

Чурсіна Л., Горач О.
Класифікація технічного текстилю…57
 
Демченко В.
Оцінка властивостей наповнювачів сумішей для мурування…68
 
Мережко Н., Осауленко К.
Модифікування паперу на основі небіленої целюлози силоксанами…78
 
Стретович С., Глушкова Т., Комаха В.
Оптимізація складу паперудля білових товарів…88
 
Індутний В., Юнда В., Пірковiч К.
Критерії оцінки якості ювелірних виробів з нефриту…98
 

ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

 
Калайда К., Заболотна А., Пиркало В.
Господарсько-товарознавча оцінка сортів перцю солодкого, районованих в Україні…155
 
Чорна А.
Оптимізація складу їстівного покриття для збереження свіжості хлібобулочних виробів…120
 
Рудавська Г., Хахалєва І.
Підвищення антиоксидантної активності відновлених напоїв анистресової дії…133
 

НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

 
Антонюк І.
Технологія збитих солодких страв підвищенної біологічної цінності…143
 
Ланиця І., Гірняк Л.
Якість посічених м’ясних виробів…157