Приймаються статті для публікації в № 3 (31)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

ВПЛИВ ДІЄТИЧНОЇ ДОБАВКИ "ЛАМІДАН" НА ЧЕРСТВІННЯ ПАСТИЛЬНИХ ВИРОБІВ

Автор: sveta on . Posted in 2012-1

УДК 644.144
 
ШАПОВАЛОВА Наталія,
аспірант Київського національного торговельно-економічного університету
 
ВПЛИВ ДІЄТИЧНОЇ ДОБАВКИ "ЛАМІДАН" НА ЧЕРСТВІННЯ ПАСТИЛЬНИХ ВИРОБІВ
 
Досліджено зміни масової частки вологи, вмісту вільної та зв’язаної води в пастильних виробах під час зберігання. Встановлено позитивний вплив "Ламідану" й цикорлакту на уповільнення процесу черствіння зефіру та лукуму. Визначено доцільність використання пакетів із біоксально-орієнтованої поліпропіленової плівки з метою збільшення терміну зберігання пастильних виробів.
 
Ключові слова: пастильні вироби, зефір, збивний лукум, "Ламідан", "Цикорлакт", процес черствіння, масова частка вологи.

  ВПЛИВ ДІЄТИЧНОЇ ДОБАВКИ "ЛАМІДАН" НА ЧЕРСТВІННЯ ПАСТИЛЬНИХ ВИРОБІВ