ЯКІСТЬ ЗГУЩЕНОГО ВАРЕНОГО МОЛОКА З ГЛЮКОЗНО-ФРУКТОЗНИМИ СИРОПАМИ
УДК 637.142.2:006.015.5
СКОРЧЕНКО Тетяна,
к. т. н., доцент Національного університету харчових технологій
ШПАЧУК Людмила,
аспірант Національного університету харчових технологій
ОСЬМАК Тетяна,
асистент Національного університету харчових технологій
ЯКІСТЬ ЗГУЩЕНОГО ВАРЕНОГО МОЛОКА З ГЛЮКОЗНО-ФРУКТОЗНИМИ СИРОПАМИ
Визначено кількісну оцінку якості згущеного вареного молока. Показано доцільність заміни вуглеводної частини продукту на глюкозно-фруктозний сироп. Наведено результати досліджень згущеного вареного молока, виготовленого на основі глюкозно-фруктозних сиропів.
Ключові слова: якість, згущене варене молоко, глюкозно-фруктозні сиропи.
ЯКІСТЬ ЗГУЩЕНОГО ВАРЕНОГО МОЛОКА З ГЛЮКОЗНО-ФРУКТОЗНИМИ СИРОПАМИ
СКОРЧЕНКО Тетяна,
к. т. н., доцент Національного університету харчових технологій
ШПАЧУК Людмила,
аспірант Національного університету харчових технологій
ОСЬМАК Тетяна,
асистент Національного університету харчових технологій
ЯКІСТЬ ЗГУЩЕНОГО ВАРЕНОГО МОЛОКА З ГЛЮКОЗНО-ФРУКТОЗНИМИ СИРОПАМИ
Визначено кількісну оцінку якості згущеного вареного молока. Показано доцільність заміни вуглеводної частини продукту на глюкозно-фруктозний сироп. Наведено результати досліджень згущеного вареного молока, виготовленого на основі глюкозно-фруктозних сиропів.
Ключові слова: якість, згущене варене молоко, глюкозно-фруктозні сиропи.
ЯКІСТЬ ЗГУЩЕНОГО ВАРЕНОГО МОЛОКА З ГЛЮКОЗНО-ФРУКТОЗНИМИ СИРОПАМИ