Приймаються статті для публікації в № 2 (30)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

ЯКІСТЬ ЗГУЩЕНОГО ВАРЕНОГО МОЛОКА З ГЛЮКОЗНО-ФРУКТОЗНИМИ СИРОПАМИ

Автор: sveta on . Posted in 2012-1

УДК 637.142.2:006.015.5
 
СКОРЧЕНКО Тетяна,
к. т. н., доцент Національного університету харчових технологій
 
ШПАЧУК Людмила,
аспірант Національного університету харчових технологій
 
ОСЬМАК Тетяна,
асистент Національного університету харчових технологій
 
ЯКІСТЬ ЗГУЩЕНОГО ВАРЕНОГО МОЛОКА З ГЛЮКОЗНО-ФРУКТОЗНИМИ СИРОПАМИ
 
Визначено кількісну оцінку якості згущеного вареного молока. Показано доцільність заміни вуглеводної частини продукту на глюкозно-фруктозний сироп. Наведено результати досліджень згущеного вареного молока, виготовленого на основі глюкозно-фруктозних сиропів.
 
Ключові слова: якість, згущене варене молоко, глюкозно-фруктозні сиропи.


  ЯКІСТЬ ЗГУЩЕНОГО ВАРЕНОГО МОЛОКА З ГЛЮКОЗНО-ФРУКТОЗНИМИ СИРОПАМИ