Приймаються статті для публікації в № 3 (27)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

2018.03(27)

Автор: sveta on . Posted in 2018_03(27)

З М І С Т 

УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТОВАРІВ І ПОСЛУГ

Антюшко Д., Павлюченко Ю., Вежлівцева С.
Безпечність харчових продуктів: новації стандарту ISO22000:2018...5

 
Бабій О., Римаренко К., Сидоров М.
Моніторинг додержання антитютюнового законодавства
в закладах ресторанного господарства...14

МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ
ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ТОВАРІВ
 

УДОСКОНАЛЕННЯ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ
НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ
ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ