Приймаються статті для публікації в № 4 (32)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

2019.01(29)

Автор: sveta on . Posted in 2019_01(29)

Міжнародний науково-практичний журнал "Товари і ринки"  1(29) 2019
  • статті проходять рецензування;
  • зміст затверджено на засіданні редакційної колегії;
  • видається за рекомендацією Вченої ради КНТЕУ
    (протокол засідання № 6 від 28.02.2019);
  • підписано до друку 22.03.2019. 

 ТИТУЛ 
DOI: https://doi.org/10.31617/tr.knute.2019(29)

З М І С Т 

УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТА БЕЗПЕЧНІСТЮ  
Motuzka I., Lacková A., Jarossová M.
Consumer rights protection: the priorities of the European Union
 
5
Азарова І.
Індикатори якості житла в Україні
 
14
   
ЛОГІСТИКА ТА УПРАВЛІННЯ ЛАНЦЮГАМИ ПОСТАВОК  
Зіміна А.
Транспортні термінали в логістичних системах вантажопотоків
 
28
   
РИНКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ  
Кордзая Н., Ковалів І.
Асортимент батончиків зернових на регіональному ринку
 
40
   
УДОСКОНАЛЕННЯ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ
НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ
 
Жалдак М., Мокроусова О.
Реологічні властивості модифікованих дисперсій монтморилоніту
 
52
   
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ  
Белінська С., Камєнєва Н., Левицька С.
Прогнозування збереженості якості капусти броколі
 
61
Романенко О., Сидоренко О., Шаповал С.
Структурно-механічні параметри рибних пресервів під час зберігання
 
71
   
НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ  
Антонюк І.
Технологія десерту "Оксамит" з покращеним нутрієнтним складом
 
84
Михонік Л., Гетьман І.
Технологія безглютенового хліба з використанням заквасок спонтанного бродіння
 
95
Пешук Л., Горбач О., Вовк Л.
Якість варених ковбасних виробів з добавкою "Рекорд 75"
 
104