Приймаються статті для публікації в № 1 (29)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

МЕТОДОЛОГІЯ ПРОГНОЗУВАННЯ ЗМІН ЯКОСТІ РИБНИХ ПРОДУКТІВ ПІД ЧАС ТОВАРОРУХУ

Автор: sveta on . Posted in 2012-2

УДК 658.562:339.142
 
СИДОРЕНКО Олена,
д. т. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
 
 
МЕТОДОЛОГІЯ ПРОГНОЗУВАННЯ ЗМІН ЯКОСТІ РИБНИХ ПРОДУКТІВ ПІД ЧАС ТОВАРОРУХУ
 
Надано концептуальні основи та результати аналітико-практичних досліджень методології прогнозування змін якості харчових продуктів із метою визначення раціонального терміну зберігання, гарантування стабільного рівня якості споживчих товарів під час товароруху та реалізації в торговельній мережі.
 
Ключові слова: прогнозування, якість, термін зберігання, кінетична теорія моделювання

 МЕТОДОЛОГІЯ ПРОГНОЗУВАННЯ ЗМІН ЯКОСТІ РИБНИХ ПРОДУКТІВ ПІД ЧАС ТОВАРОРУХУ