Приймаються статті для публікації в № 2 (30)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

ІННОВАЦІЙНІ ЗАМОРОЖЕНІ ЗАЛИВНІ РИБНІ ПРОДУКТИ

Автор: sveta on . Posted in 2012-2

УДК 641.528.6:641.8-035.575.6
 
ДОНЧЕВСЬКА Раїса,
к. т. н., асистент Київського національного торговельно-економічного університету
 
ТУНІЦЬКА Анастасія,
аспірант Київського національного торговельно-економічного університету
 
ІННОВАЦІЙНІ ЗАМОРОЖЕНІ ЗАЛИВНІ РИБНІ ПРОДУКТИ
 
Експериментально підтверджено доцільність і перспективність розробки функціональних заливних продуктів шляхом раціонального комбінування прісноводної риби та рослинної сировини із використанням гідроколоїдів і заморожуванням продукції з метою подовження терміну її зберігання.
 
Ключові слова: прісноводна риба, рослинна сировина, гідроколоїди, біологічна цінність, заморожена заливна прісноводна риба.
 
 ІННОВАЦІЙНІ ЗАМОРОЖЕНІ ЗАЛИВНІ РИБНІ ПРОДУКТИ