УВАГА! Нова платформа Міжнародного науково-практичного журналу «Товари і ринки».
Перейти за посиланням -  
http://journals.knute.edu.ua/commodities-and-markets/index

Статті

ТЕХНОЛОГІЇ ПУДИНГІВ ДЛЯ ХАРЧУВАННЯ ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ

Автор: sveta on . Posted in 2012-2

УДК 641.85:613.22
 
СОБКО Анна,
к. т. н., ст. викладач Київського національного торговельно-економічного університету
 
ПЕРЕСІЧНА Світлана,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
 
ТЕХНОЛОГІЇ ПУДИНГІВ ДЛЯ ХАРЧУВАННЯ ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ
 
Розроблено технології пудингів із використанням рослинної сировини для харчування дітей дошкільного віку та проаналізовано їх харчову цінність. Обґрунтовано необхідність урахування засвоюваності, синергізму та взаємодії речовин, що входять до складу пудингів, та сучасні потреби зростаючого організму у вітамінах і мінеральних речовинах. Проаналізовано харчову цінність готової продукції та надано рекомендації щодо включення її до раціонів харчування дітей.
 
Ключові слова: пудинги, суміші, шроти, діти дошкільного віку.

 ТЕХНОЛОГІЇ ПУДИНГІВ ДЛЯ ХАРЧУВАННЯ ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ