Приймаються статті для публікації в № 3 (31)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

ЯКІСТЬ БОРОШНА ІЗ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ, ПРОРОЩЕНОГО В РОЗЧИНІ МОРСЬКОЇ ХАРЧОВОЇ СОЛІ

Автор: sveta on . Posted in 2012-2

УДК 664.641:664.41
 
КРАВЧЕНКО Михайло,
д. т. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
 
КРИВОРУЧКО Мирослав,
асистент Київського національного торговельно-економічного університету
 
ПОП Тетяна,
асистент Чернівецького ТЕІ Київського національного торговельно-економічного університету
 
ЯКІСТЬ БОРОШНА ІЗ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ, ПРОРОЩЕНОГО В РОЗЧИНІ МОРСЬКОЇ ХАРЧОВОЇ СОЛІ
 
Досліджено якість борошна із зерна пшениці, пророщеного в розчині морської харчової солі. Визначено основні показники хімічного складу цього борошна і доведено, що воно має вищу харчову цінність порівняно з традиційним аналогом.
 
Ключові слова: борошно, морська харчова сіль, енергія пророщування, харчова цінність.
 
 ЯКІСТЬ БОРОШНА ІЗ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ, ПРОРОЩЕНОГО В РОЗЧИНІ МОРСЬКОЇ ХАРЧОВОЇ СОЛІ