Приймаються статті для публікації в № 1 (29)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

ТЕХНОЛОГІЯ КУЛІНАРНИХ ВИРОБІВ ІЗ ПРІСНОГО ТІСТА ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ

Автор: Редактор on . Posted in 2011-1

УДК 641.5
 
КРАВЧЕНКО М.,
д. т. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
 
КРИВОРУЧКО М.,
аспірант Київського національного торговельно-економічного університету
 
АНТОНЕНКО А.,
асистент Київського національного торговельно-економічного університету
 
ТЕХНОЛОГІЯ КУЛІНАРНИХ ВИРОБІВ ІЗ ПРІСНОГО ТІСТА ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ
 
Наведено результати досліджень щодо можливості використання борошна із зерна пшениці, пророщеного у водному екстракті ламінарії, та карагінану в технології борошняних напівфабрикатів підвищеної харчової цінності. Розроблено технологію прісного тістового напівфабрикату локшина "Зернова". Проаналізовано хімічний склад нового виробу й доведено його вищу біологічну та харчову цінність порівняно з контролем.
 
 ТЕХНОЛОГІЯ КУЛІНАРНИХ ВИРОБІВ ІЗ ПРІСНОГО ТІСТА ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ