До 1 травня приймаються статті до публікації в № 2 (26)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

ДИНАМІКА ФІЗИКО-ХІМІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ СИНБІОТИЧНИХ ФЕРМЕНТОВАНИХ МОЛОЧНИХ НАПОЇВ ПРИ ЗБЕРІГАННІ

Автор: Редактор on . Posted in 2011-1

УДК 637.141.8
 
ГОЛУБ Б.,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
 
ДАНИЛЕНКО С.,
к. ф. н., ст. наук. співробітник Технологічного інституту молока та м’яса УААН
 
РУДАВСЬКА Г.,
д. с.-г. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
 
ДИНАМІКА ФІЗИКО-ХІМІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ СИНБІОТИЧНИХ ФЕРМЕНТОВАНИХ МОЛОЧНИХ НАПОЇВ ПРИ ЗБЕРІГАННІ
 
Представлено результати дослідження фізико-хімічних показників синбіотичних ферментованих молочних напоїв при зберіганні. Визначено граничний термін зберігання готової продукції.
 
 ДИНАМІКА ФІЗИКО-ХІМІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ СИНБІОТИЧНИХ ФЕРМЕНТОВАНИХ МОЛОЧНИХ НАПОЇВ ПРИ ЗБЕРІГАННІ