УВАГА! Нова платформа Міжнародного науково-практичного журналу «Товари і ринки».
Перейти за посиланням -  
http://journals.knute.edu.ua/commodities-and-markets/index

Статті

ОЦІНКА ЯКОСТІ ЦУКРУ ТА ЦУКРОЗАМІННИКІВ

Автор: Редактор on . Posted in 2011-1

УДК 664.1.002.38
 
ДОРОХОВИЧ В.,
д. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
 
СОЛОВЙОВА О.,
аспірант Національного університету харчових технологій
 
ОЦІНКА ЯКОСТІ ЦУКРУ ТА ЦУКРОЗАМІННИКІВ
 
Представлено якісні характеристики цукру (цукрози), глюкози та фруктози. Оцінку якості проведено за основними принципами кваліметрії. Комплексний показник якості цукрози дорівнює 0.557; глюкози – 0.336; фруктози – 0.808.
 
 ОЦІНКА ЯКОСТІ ЦУКРУ ТА ЦУКРОЗАМІННИКІВ