До 1 травня приймаються статті до публікації в № 2 (26)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

ОЦІНКА ЯКОСТІ ЦУКРУ ТА ЦУКРОЗАМІННИКІВ

Автор: Редактор on . Posted in 2011-1

УДК 664.1.002.38
 
ДОРОХОВИЧ В.,
д. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
 
СОЛОВЙОВА О.,
аспірант Національного університету харчових технологій
 
ОЦІНКА ЯКОСТІ ЦУКРУ ТА ЦУКРОЗАМІННИКІВ
 
Представлено якісні характеристики цукру (цукрози), глюкози та фруктози. Оцінку якості проведено за основними принципами кваліметрії. Комплексний показник якості цукрози дорівнює 0.557; глюкози – 0.336; фруктози – 0.808.
 
 ОЦІНКА ЯКОСТІ ЦУКРУ ТА ЦУКРОЗАМІННИКІВ