Приймаються статті для публікації в № 1 (29)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

ПОРІВНЯЛЬНА ОЦІНКА ЯКОСТІ ГОСПОДАРСЬКО-БОТАНІЧНИХ СОРТІВ ГАРБУЗА

Автор: Редактор on . Posted in 2011-1

УДК 620.2:[658.62-664]:664.841
 
ДУБІНІНА А.,
к. т. н., професор Харківського державного університету харчування та торгівлі
 
ЛЕТУТА Т.,
к. т. н., доцент Харківського державного університету харчування та торгівлі
 
ТОМАШЕВСЬКА Р.,
асистент Харківського державного університету харчування та торгівлі
 
ПОРІВНЯЛЬНА ОЦІНКА ЯКОСТІ ГОСПОДАРСЬКО-БОТАНІЧНИХ СОРТІВ ГАРБУЗА
 
Проведено комплексну оцінку якості плодів гарбуза різних господарсько-ботанічних сортів, поширених в Україні та вирощених у Харківській області. Визначено сорти, що мають найвищий комплексний показник якості (0.73 і 0.77) – Арабатський і Славута, – і рекомендовано їх до переробки для дитячого харчування.
 
 ПОРІВНЯЛЬНА ОЦІНКА ЯКОСТІ ГОСПОДАРСЬКО-БОТАНІЧНИХ СОРТІВ ГАРБУЗА