До 1 травня приймаються статті до публікації в № 2 (26)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

СТАН ХАРЧУВАННЯ НАСЕЛЕННЯ УКРАЇНИ

Автор: Редактор on . Posted in 2011-1

УДК 612.3(477):577.12
 
ЄГОРОВ Б.,
д. т. н., професор Одеської національної академії харчових технологій
 
МАРДАР М.,
к. т. н., доцент Одеської національної академії харчових технологій
 
СТАН ХАРЧУВАННЯ НАСЕЛЕННЯ УКРАЇНИ
 
Розглянуто основні фактори, які впливають на здоров’я людини. Особливу увагу приділено харчуванню. Наведено норми та проаналізовано фактичне споживання основних продуктів харчування населенням України. Підкреслено вплив біологічно активних речовин їжі на здоров’я певних груп населення.
 
 СТАН ХАРЧУВАННЯ НАСЕЛЕННЯ УКРАЇНИ