Приймаються статті для публікації в № 1 (29)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

КОНЦЕПТУАЛЬНІ ЗАСАДИ ГАРАНТІЙ БЕЗПЕЧНОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

Автор: Редактор on . Posted in 2011-1

УДК 613.2
 
БЕЛІНСЬКА С.,
д. т. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
 
ОРЛОВА Н.,
д. т. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
 
МОТУЗКА Ю.,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
 
КОНЦЕПТУАЛЬНІ ЗАСАДИ ГАРАНТІЙ БЕЗПЕЧНОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
 
Проаналізовано вітчизняний та підхід інших країн щодо гарантування безпечності харчових продуктів. Розглянуто найпоширеніші у світовій практиці міжнародні добровільні стандарти BRC, IFS, GlobalGap, їх структуру, особливості, досвід і перспективи впровадження з позиції гарантування безпечності харчових продуктів.
 
 КОНЦЕПТУАЛЬНІ ЗАСАДИ ГАРАНТІЙ БЕЗПЕЧНОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ