Приймаються статті для публікації в № 2 (30)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

ФРУКТОВІ СОУСИ НА ОСНОВІ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ ХУРМИ

Автор: Редактор on . Posted in 2010-1

УДК 641.8:641.52 0
 
ДЗЮНДЗЯ Оксана,
аспірант Київського національного торговельно-економічного університету
 
ФРУКТОВІ СОУСИ НА ОСНОВІ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ ХУРМИ
 
Розроблено нові рецептури й технології солодких соусів на основі продуктів переробки хурми – порошку та пюре із сухофруктів. Досліджено їхні органолептичні, фізико-хімічні, структурно-механічні та мікробіологічні показники якості. На основі отриманих результатів нові соуси рекомендовано до вживання, а також для використання в солодких стравах, кондитерських виробах, для оформлення морозива, молочних виробів тощо.
 
 ФРУКТОВІ СОУСИ НА ОСНОВІ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ ХУРМИ